Hommikusöök, 406 kcal
Sega kaerahelbed jogurtiga ja lase pehmeneda 10 min. Sega omavahel jahu, noaotsatäis soodat, pisut soola ning lisa kaerahelbesegule. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud banaan. Klopi munavalge, lisa taignale ja sega hästi läbi. Küpseta keskmisel kuumusel kuldpruuniks.
Lõunasöök, 424 kcal
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Viiluta suvikõrvits ja tükelda eelnevalt keedetud kartul. Aseta suvekõrvitsa ja kartulitükid õliga määritud ahjuvormi, lisa eelnevalt sulatatud, nõrutatud spinat, sibul, küüslaauk, kukeseened. Küpseta ahjus umbes 30 minutit. Valmis vormile raputa hakitud roheline sibul ja puista peale röstitud päevalilleseemned . Maitsesta soovikohaselt soola ja pipraga.
Õhtusöök, 363 kcal
Kuumuta potis õli prae selles porgandikuubikud. Lisa porrulaauk, küüslaauk prae veel pisut. Vala peale puljong ja keeda seni kuni aedvili on peaaegu pehme. Lisa nuudlid ja keeda kuni nuudlid on pehmed. Maitsesta soovikohaselt peterselli, tilli või bassiilikuga. Naudi koos röstitud mitmeviljasaiaga määrides sellele pestot.
Vahepala, 224 kcal
KOKKU 1417 KCAL
* Kohvi ja tee puhul ära unusta arvestamast lisatavat suhkrut ja piima/koort.
* Vett soovitatame juua vähemalt 8 klaasi päevas ning liikuda ca 30 minutit päevas.