TOIT: Meie jaoks on juba harjumuseks kujunenud puu- ja juurviljade söömine kogu aasta vältel. Tore on leida poelettidelt arbuusi veebruaris või maasikaid novembris, kuid inimesed kipuvad unustama, et need on hooajatooted. Veel vähem teatakse iga konkreetse puuvilja küpsemisperioodi.
TREFFI
Tõepoolest, siin võiks olla praegu meie ajakirjandusest (pole tõlkida vajagi!)artikkel palju tähelepanu saanud karulaugust .Tõepoolest kohalik ja trumpab üle kõik maasikad mis turul saada ... ja eile sain külas maitsta karulaugu pestot! Viis keele alla! Tõsine delikatess! |
|
violet
Jätab natukene liiga... "tõlkisime Ameerika artikli ära ning küll see Eestis kah sobib". Mulle väga meeldib, e rõhutatakse hooajatoodete söömist ning kohaliku kraami olulisust. Samas.. siis soovitatakse EESTIS kevadel(!!) maasikaid süüa ning porgandeid maapäähklivõiga katta... |