Kristlikus maailmas käib praegu paast ning seega on üks kalaretsept vägagi omal kohal.
pool hakitud sibulat
1 roheline paprika blanšeeritult
250 g hakitud krabipulki
1 spl sidrunimahla
1 spl majoneesi
600 g valge kala fileed
Sega kõik need koostisained kokku ja rulli kalafilee sisse, kasutades kinnitamiseks hambaorke. Jaga antud täidise kogus nelja-viie paraja suurusega fileetüki vahel. Küpseta 200 C juures 30 minutit. Viimased 10 minutit lase kalal haududa Newburgi kastmes. See roog on hea lestaga, kuid iga valge kala sobib.
Newburgi kaste
2 spl võid
2 tl peeneks hakitud sibul
2 spl paprikat
1 / 2 kl kuiva šerrit
2 spl tomatipastat
2 tl brändit või kuiva šerrit
2 kl rõõska koort
1 / 8 tl kuivatatud tüümiani
Näputäis cayenne'i pipart
Sulata või pannil. Lisa sibul ja pruunista madalal kuumusel 2-3 minutit, kuni sibulad on poolläbipaistvad. Lisa paprika ja šerri ning pruunista veel 2 minutit. Sega sisse tomatipasta.
Lisa brändi või šerrit pannile ja küpseta paar minutit. Lisa koor, tüümian ja cayenne. Lase keema tõusta, siis vala kalarullidele ja lase neil 10 minutit ahjus küpseda.
100= g 93 kcal