Täidetud kalarullid (1) 17 Mär

Kristlikus maailmas käib praegu paast ning seega on üks kalaretsept vägagi omal kohal.

 

  pool hakitud sibulat
 1 roheline paprika blanšeeritult
 250 g hakitud krabipulki
 1 spl  sidrunimahla 
 1 spl majoneesi
600 g  valge kala fileed

Sega kõik need koostisained kokku ja rulli kalafilee sisse, kasutades kinnitamiseks hambaorke. Jaga antud täidise kogus nelja-viie paraja  suurusega fileetüki vahel. Küpseta 200 C  juures 30 minutit. Viimased 10 minutit lase kalal haududa Newburgi kastmes. See roog  on hea  lestaga, kuid iga valge kala sobib.

Newburgi kaste


   2 spl võid
   2 tl peeneks hakitud sibul
   2 spl paprikat
   1 / 2 kl  kuiva šerrit
  2 spl tomatipastat
   2 tl brändit või kuiva šerrit
   2 kl rõõska koort
   1 / 8 tl kuivatatud tüümiani
   Näputäis cayenne'i pipart
    Sulata või pannil. Lisa sibul ja pruunista madalal kuumusel 2-3 minutit, kuni sibulad  on poolläbipaistvad. Lisa paprika ja šerri ning pruunista veel 2 minutit. Sega sisse tomatipasta.
 Lisa brändi või šerrit pannile ja küpseta paar minutit. Lisa koor, tüümian ja cayenne.  Lase keema tõusta, siis vala kalarullidele ja lase neil 10 minutit ahjus küpseda.

100= g 93 kcal

 

loe ja kommenteeri