VIDEO: Nami-Nami looja ja hobikokk Pille Petersoo retsepti järgi valmib toitev kõhutäis, mis pakub uue maitseelamuse ja sobib maisi tõttu ka magusaisu peletamiseks.
SUPIPÕHI:
GARNEERING:
Valmista esmalt supipõhi. Pane mais ja piim kannmikserisse ja püreesta ühtlaselt. Pane potti, lisa puljong, ingver, sidrunimahl ja maitsesta soola-pipraga. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel umbes 10 minutit. Garneeringu jaoks kuumuta pannil või. Lisa mais, ingver, roheline sibul. Maitsesta sidrunimahala, soola ja pipraga.
Kuumuta paar minutit, siis sega juurde surimi. Kuumuta kiiresti läbi, siis sega juurde maitseroheline. Serveerimiseks tõsta supp taldrikule, seejärel tõsta keskele kuhjake garneeringut. Kui kasutad külmutatud maisi, siis kuumuta seda esmalt piimas 10 minutit, siis püreesta.
Vaata ka videost, kuidas Pille suppi keedab:
Krabiliha-maisi supp from Taevas Ogilvy on Vimeo.