VIDEO: Kokandusportaali Nami-Nami looja ja hobikokk Pille Petersoo õpetab seekord kuidas surimid praetuna serveerida. Krabilihast kotletid ehk krabipätsid on toitev roog, mis täidab terve pere kõhu.
sega kausis majonees, muna, sinep, hakitud seller, sibul, vürtsisegu ja sool-pipar. Sega juurde riivsai ning seejärel tükeldatud surimi. Vormi käte abil 8 suurt või mitu väiksemat pätsi, suru lamedaks. Prae krabipätsid keskmiselt kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri mõne külma hapukoore- või jogurtikastmega
* Retsept on inspireeritud Ameerika populaarsete Crab Cake retseptidest, millele lisatakse enamasti Old Bay Seasoning nimelist maitseainet, OBS sisaldab sinepiseemneid, paprikat, selleriseemneid, loorberilehte, tšillit, kaneeli, neliki, vürtsi, muskaati/maasist, kardemoni, soola, ingverit, musta pipart.
VAATA KA: