Kuigi nimi tundub kummaline, ei maksa seda magustoitu karta – päris praetud ja rasvane omlett see siiski pole.
400 g mõrušokolaadi
100 g võid
5 muna
Suhkrut
420 kcal
Riivi šokolaad jämeda riiviga, sulata paar lusikatäit suhkrut väheses kuumas vees ja lisa šokolaadile. Seejärel lisa või sulatatuna ja munad, sega korralikult ja vala küpsetusvormi. Nüüd võta eelmisest suurem küpsetusvorm või nõu, kuhu see sisse mahub ning vala poolest saadik vett täis. Pane šokalaadimassiga vorm suuremasse nõusse ja küpseta praeahjus veevannil 180°C juures 20-25 minutit.
Kontrollimaks, kas vorm on valmis, torgake noaga vormi keskele. Kui koorik on peal, siis on vorm valmis. Lase roal natuke jahtuda ja kalgenduda, serveeri soojalt.