Vana tõde, et pärast pühi süüakse salateid ja pajaroogi, mis on kokku segatud järelejäänud kraamist.
* 560 g tükeldatud keedetud/küpsetatud kanaliha
* 235 ml majoneesi
* 2 g jahvatatud paprikat
* 180 g kuivatatud jõhvikaid
* 120 g hakitud sellerit
* 2 rohelist sibulat, tükeldatud
* 75 g hakitud rohelist paprikat
* 110 g hakitud pekanipähklid
* 4 g maitsestamiseks soola
* jahvatatud musta pipart maitse järgi
100 g= 234 kcal
Segada kokku majonees ja paprika, maitsestada soolaga. Sega kuivatatud jõhvikad, seller, paprika, sibul ja pähklid. Lisa tükeldatud kanaliha ja sega hästi. Maitsesta musta pipraga maitse järgi, majoneesi võib igaüks lisada niipalju kui hea tundub. Hoia jahedas 1 tund.