Väheke India maitset meie ikka veel kestvatesse külmadesse ilmadesse.
* 90 g kikerherne jahu
* 0,8 g jahvatatud koriandrit
* 6 g soola
* 1 g jahvatatud kollajuurt e. kurkumit
* 1 g tšillipulbrit
* 1 g garam masalat
* 2 küünt küüslauku, purustatud
* 180 ml vett
* 945 ml õli praadimiseks
* 0,5 pead lillkapsa õisikuid või porgandeid või paprikaid
* 2 sibulat, lõigatud rõngasteks
1. Sõelu kikerherne jahu kaussi. Sega koriander, sool, kurkum, tšillipulber, garam masala ja küüslauk.
2. Tasapisi vala vett jahusegule ja sega, et moodustuks paks, ühtlane taigen.
3. Kuumuta keskmisel kuumusel paksupõhjalises keedupotis õli kuni 190 ° C.
4. Kasta lillkapsas (või ükskõik millised tükeldatud köögiviljad) ja sibul taignasse ja prae neid väikestes kogustes kuldpruuniks, umbes 4-5 minutit. Nõruta paberrätikul enne serveerimist.
Serveeri koos tšilli, piparmündi-jogurti kastme või magus-hapu kastmega. Proovi ka muid köögivilju, nagubataat, brokkoli ja spargel.