Mõnusat maiustamist enne pühi – soja, mesi ja pardifilee.
Pardi rinnafileed 600g
Sojakaste – 3-4 spl
Mesi – 2 tl
Punanst pipart, soola – maitse järgi
Kaneel (jahvatatud) – 1 näputäis
Porgand – 600g
Sellerivarred – 3 tk.
Sidrunimahl – 2 spl
Taimeõli (praadimiseks) – 3 spl
Köögiviljapuljongit – 125 ml
Koriander värske- 2 oksa
100g= 104 kcal
Pardirind lõigata risti õhukesteks viiludeks.
Sojakaste segada mee ja punase pipraga. Kallata liha peale ja lasta seista 15 minutit. Kooritud porgandid lõigata diagonaalselt õhukesteks viiludeks, seejärel veel pikuti pooleks. Seller puhastada ja lõikuda õhukesteks viiludeks.
Kuumutada wokpannil 2 spl. võid ja pruunistada pidevalt segades köögiviljad, kuni on poolpehmed. Maitsestada soola, punase pipra, sidrunimahlaga. Tõsta köögiviljad pannilt ja panna sooja koha.
Praadida pardirind portsjonite kaupa kuumas õlis kõrgel kuumusel. Lisada köögiviljad, puljong ja lasta kõik keema. Maitsestada ülejäänud sojamarinaadiga, serveerimisel puistata peale koriandrilehti.