RETSEPT: Kas teate, millist lõunaeinet meie kulinaarialetist kõige sagedamini tellitakse? Caesarsalatit! Kuid vähesed meist on seda ise kodus teha proovinud. Tehkem siis nüüd, kuid pisut originaalist erinevat. Nimetagem seda põhjamaiselt kargemaks caesariks.
Keeda munad kõvaks ehk umbes 8 minutit, jahuta, koori ja lõika lohkudeks. Lõigu leivad kuubukitseks ja prae võis, maitsesta tilliga.
Rebi pestud ja kuivatatud (nii säilib salat rabedana) salat sobivateks paladeks ja sega kastmega läbi. Lõigu forell ja tõsta salatikaussi, lisades munad, rukkileivakuubikud ja juustulaastud (koorimisnoaga saab parima tulemuse).
Portsjonis energiat: 430 kcal / valku 19 gr / süsivesikuid 16 gr / rasva 32 gr
Kui soovid ise kastme valmistada, siis kokandusportaali Nami-Nami andmeil läheb sul selleks vaja järgmisi komponente: