Need hõrgud kanalihanagitsad sarnanevad ühes kiirtoiduketis pakutavate saepurukäkkidega ainult nime poolest, kõik muu on täpselt vastupidine. Proovige järele!
* 4 nahata, kondita kana rinnafileed
* 2 muna, vahustatud
* 15 ml vett
* 1 g hakitud värsket peterselli
* 0,7 g kuivatatud tüümiani
* 1 g purustatud tšilli-helbeid
* 60 g riivsaia
* 60 g nisuidusid
* 1 g kuivatatud basiilikut
* 2 g jahvatatud musta pipart
* 15 ml taimeõli
1. Kuumuta ahi 220 ° C. Piserda küpsetuspaberiga vooderdatud pannile veidi õli.
2. Lõigu fileetükid suupiste suurusteks kuubikuteks.
3. Klopi kausis munad veega segamini ja lisa kana.
4. Sega petersell, tüümian, punane pipar, riivsai , nisuidud, basiilik ja jahvatatud pipar. Sega sisse ka õli. Vala maitsestamise segu suletavasse kilekotti ja keeruta kanatükke segus, kuni nad üleni kaetud on.
5. Laota kanatükid küpsetusplaadile ja küpseta 220 ° Cjuures 10 minutit, keera tükid teistpidi ja küpseta veel 5 minutit.