Külmutatud valge kala on hinna poolest väga soodne, aga maitselt vähe tuimavõitu. Teeme ta Maroko-päraselt maitsekaks!
* 3 / 4 tl jahvatatud köömned
* 1 / 4 kl extra-virgin oliiviõli
* 1 purk konservtomateid, hakitud
* 1,5 tl väikesi kappareid
* 1 / 2 tl kaneeli
* 4 tükki merluusi või paltusefileed või hõbeheiki
100 g = 218 kcal
Kuumuta köömneid õlis paksupõhjalisel pannil keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades umbes 1 minut. Sega tomatid, kapparid, kaneel ja 1 / 4 tl soola ja pipraga ning keeda katmata kaanega, aeg-ajalt segades, kunisegu on paksenenud, umbes 10 minutit.
Patsuta kala kuivaks ja maitsesta 1 / 4 tl soola ja pipraga, lisa siis pannile. Keeda kaane all, kuni kala on lihtsalt läbi keedetud, 7-10 minutit. Serveeri koos riisiga.