Kala tomatite, kapparite ja kaneeliga (1) 27 Jaan

Kala kapparitegaKülmutatud valge kala on hinna poolest väga soodne, aga maitselt vähe tuimavõitu. Teeme ta Maroko-päraselt maitsekaks!

* 3 / 4 tl jahvatatud köömned
* 1 / 4 kl extra-virgin oliiviõli
* 1  purk konservtomateid, hakitud
* 1,5 tl väikesi kappareid
* 1 / 2 tl kaneeli
* 4 tükki merluusi või paltusefileed või hõbeheiki

100 g = 218 kcal

Kuumuta köömneid  õlis paksupõhjalisel  pannil keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades umbes 1 minut. Sega tomatid, kapparid, kaneel ja 1 / 4 tl  soola ja pipraga ning keeda  katmata kaanega, aeg-ajalt segades, kunisegu on paksenenud, umbes 10 minutit.

Patsuta kala kuivaks ja maitsesta  1 / 4 tl soola ja pipraga, lisa siis pannile. Keeda kaane all,  kuni kala on lihtsalt läbi keedetud, 7-10 minutit. Serveeri koos riisiga.

loe ja kommenteeri